Rollenbaanspecialist.nl

Rollenbaanspecialist.nl is onderdeel van Rolleon, een handelsonderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, plaatsen en verhandelen van rollenbanen.

Bedrijfsinformatie

Rollenbaanspecialist.nl is onderdeel van Rolleon. Rolleon is een handelsonderneming en producent die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, plaatsen en verhandelen van rollenbanen en rollenbaan rollen.

Rolleon is in 2008 opgericht. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid en levert Rolleon in binnen- en buitenland. Rolleon exporteert onder andere naar Afrika, Rusland, Zweden, Oostenrijk, Egypte, Duitsland, Engeland, Frankrijk, België, Hongarije, Polen, Suriname en Taiwan.

Via www.rollenbaanspecialist.nl webshop wil Rolleon het zoeken, bestellen en bezorgen van uw producten nog eenvoudiger maken. Via de webshop, www.rollenbaanspecialist.nl, kunt u nieuwe stalen en kunststof rollenbanen bestellen. Wij produceren de rollen en de rollenbanen in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij voor een aantrekkelijk tarief kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden. De rollenbanen worden toegepast in fabrieken, tuinbouwbedrijven en distributiecentra over de hele wereld. De losse rollen gaan voornamelijk naar eindgebruikers en machinebouwers.

De specificaties en prijzen staan op onze website vermeld. De transportkosten worden door middel van een volumeformule berekent tijdens het bestelproces. U kunt ook de goederen afhalen u ontvangt een email wanneer de goederen voor u klaar staan. Hierdoor hopen wij u sneller van dienst te kunnen zijn. Als het product wat u zoekt niet op de website staat kunt u altijd per email contact met ons opnemen.

Indien u opzoek bent naar gebruikte rollenbanen dan verwijzen wij u graag naar www.tweedehandsrollenbanen.nl. Op deze site staan alle tweedehands rollenbanen van Rolleon.

  • Pallet banen

  • Aangedreven banen

  • Harmonica banen

  • Stalen/Kunststof banen

  • Rollenbaan bochten

  • Transportbanden

  • Interne Transportsystemen

Zoekt u een ander type rollenbaan? Dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen.

 

Eigen productie en voorraad

Nieuwe rollenbanen

Onze kracht is het zelf produceren van;nieuwe rollenbanendie veelal worden toegepast in de tuinbouw, logistiek en fabrieken. Hierdoor kunnen we snel en vaak direct uit voorraad leveren.

Kunststof rollenbaan rollen

De kunststof;rollenbaanrollen worden ook in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kan Rolleon tegen een;concurerende prijs zwaartekracht rollenbanen (onaangedreven rollenbaan systemen);en rollenbaan rollen leveren aan machinebouwers en eindgebruikers.


Correspondentieadres

Westzijdweg 37
2391 JE HAZERSWOUDE-DORP

Bezoekadres ( op afspraak )

Westzijdeweg 37
2391 JE HAZERSWOUDE

Contactinformatie

Tel : 0031 (0)641 66 33 70
Fax: 0031 (0)172 85 14 64
E-mail: leon@rolleon.nl